QUI SOMMES-NOUS?

NOUS SOMMES DEUX SOEURS, FRANCO-PHILIPPINES: TATIANA, CHEFFE DE CUISINE ET KATIA, SOMMELIÈRE ET GÉRANTE.

NOTRE RESTAURANT A OUVERT EN 2014, C’EST UN BISTRO FRANÇAIS AVEC DES TOUCHES DE CUISINE ASIATIQUE. NOUS SOMMES UNE ÉQUIPE D’UNE TRENTAINE DE PERSONNES DYNAMIQUES ET PASSIONNÉES AVEC NOTRE AUTRE RESTAURANT: DOUBLE DRAGON

NOTRE ENTREPRISE EST RESPONSABLE: L’ÉCOLOGIE ET L’HUMAIN SONT NOS PRIORITÉS. NOUS TRAVAILLONS AVEC DES PRODUITS ISSUS D’AGRICULTURE BIOLOGIQUE ET/OU RAISONNÉE, DE PÊCHE DURABLE ET D’ÉLEVAGES FERMIERS. NOUS PRIVILÉGIONS LES RAPPORTS DIRECTS ET DURABLES AVEC NOS FOURNISSEURS ET VIGNERON(NE)S. NOUS METTONS UN POINT D’HONNEUR À CRÉER UN “SAFE SPACE” POUR NOTRE ÉQUIPE AU TRAVAIL ET A RESPECTER UNE ETHIQUE COMPATIBLE AVEC LA LOI ET L’ÉQUILIBRE DE CHACUN(E).

-

WHO ARE WE?

WE ARE TWO SISTERS, HALF FRENCH HALF FILIPINA: TATIANA, EXECUTIVE CHEF AND KATIA, SOMMELIER AND GENERAL MANAGER.

OUR RESTAURANT OPENED IN 2014, IT’S A FRENCH BISTRO WITH AN ASIAN TWIST. WE ARE A TEAM OF THIRTY PEOPLE TOGETHER WITH OUR SISTER RESTAURANT DOUBLE DRAGON.

OUR COMPANY IS SOCIALLY AND ENVIRONMENTALLY RESPONSIBLE. WE WORK WITH ORGANIC AND LOCAL PRODUCTS, SUSTAINABLE AND ETHICAL FARMS AND FISHER.WO.MEN. WE PRIORITIZE DIRECT SOURCING WITH PRODUCERS AND NATURAL WINEMAKERS AND WORK ON BUILDING A VERY SAFE SPACE FOR OUR EMPLOYEES TO COMPLY WITH THE LAW AND OFFER OUR TEAM A SUSTAINABLE LIFE-BALANCE.

PHOTO CREDIT: VIRGINIE GARNIER